Hemma igen.

Blev lite längre i örebro än vad vi trott men helgen var mysig, många matcher i kubb.
Tog en massa kort som är på framkallning nu,
187 kort framkallade jag och de gick på 100 kr med porto och allt,
o då var de ändå tre förstorningar. Så de var bra pris.
Fujifoto.se

Nu sitter jag hemma hos Lo och är barnvakt till Eileen,
André är på jobbet, vi ska väl hitta på något, men först
måste ja äta frukost.


Midsommar

midsommar'
Midsommar kransen på morfar


min babe o morfar


lilebrorrusan


vår vackra midsommar stång :)

Midsommar i Örebro!

Ja mina vänner, idag så ska vi åka till Örebro och hälsa på morfar,
jag ska köra dit, wie, hehe. Kommer bli en lång tripp men kul att köra.
De blir jag, mamma, tompa, andré och tim som ska åka.
Felicia den skit ungen åker ju till kroatien, fusk.

Snart är de iaf våran tur att åka, vart blir de? zakynthos? hum :)

nu väntar jag på andruuw, sen ska vi  på stan o köpa en ny bikini,
vi ska till badhuset i helgen, yeaah, ska åka rutshkana. haha :)

De blir min midsommar. fast jag är fortfarande sjuk o de ärlite jobbigt.

ingen ork

egentligen vet jag inte varför ja sitter o  skriver, har väl tråkigt antar jag, väntar på att andre ska komma hem o ge mig lite energi, hehe., mamma var precis här me lite småt o gott, lr aa hals tabletter o shit..

Längtar tills ja o älskling ska åka till egyptern, de kommer bli så kul, shit va ja längtar, sen ska vi åka till leksand o sen avslutar jag sommaren på uppsala reagge festival, wohoo. så nu vill jkag bli frisk!

Sommarlov-

Ja ni, vad har jag gjort under mitt sommarlov?

Första dagen på sommarlovet var jag ute o firade nellas student och var ute me tjejerna, de va en trevlig kväll på tk, men den slutadei nte lika trevligt. Idioter till chafförer finns de. tips, åk inte med botkyrka taxi. Eller snarare var försiktig om du är tjej och hoppar in i en taxi själv..

Tror jag tog de lugnt helgen efter de, jobbade säkert... Sen förra veckan var väl precis som vanligt, ja körde lite me körskolan och sammy o mia va ro hämtade alla valparna här. Skönt på ett sätt men är lite små sne över en sak, men de får sammy o andré ta.

Sen kom helgen och vi skulle iväg på 3dagars fest in the wood. Ja o André köpte nytt tält o laddade som fan inför festen, vi kom dit ungefär halv ett på fredags natten, de va grymt decorerat. Massa deco överallt, o de va bra musik. Dansade fredag natten till tio på lördag morgonen o efter de tvär slocknajag, sen sov jagi stort sätt resten av festen, frusen o trött. Pratade lite med folk någon gång jkag var uppe men ja o andre sov för de mesta, vi missa hela lördag kvällen o lördag natten, tråkigt!

Vaknade iaf på söndag morgon, kallt som fan var de o smarta som vi är så tänder vi värme ljus i tältet, wie vad varmt, sen vaknar jag kanske tvåtimmar senare av att de brinner utav helvete i andres o mitt tält, o de är precis vid hans ansikte, ja skriker o andre flyger upp o vi kommer ut ur tältet, fick kväva elden med pappas sovsäck, attans. Så hem kom vi, frusna och förskylda, utan tält o sovsäckar.

Hände lite andra läskiga saker på festen ocskå, de va en kille som var ett år yngre än mig som försvann, de hade tydligen vart folk och letat efter honom lördag och söndag, o söndag kväll hade dom hittat han död i vattnet, usch. Den där killen tälta precis brevid oss, hemskt. De hade tydligen vart 3 st som blivit medvetslösa på den där festen ocskå, men de va ineg jag märkte av, ja sov ju.

Nu är jag iaf hemma, sjuk som faan om jag ska va ärlig. låg på sjukhuset igår i fem timmar, dom stack sönder varenda blodkärl ja hade kändes de som helt blå i armvecken0=(

så jag kommer bli säng liggandes några dagar så söker ni mig, slå en pling. krma på er

vovisar









sötnosar som bombaderar vårt kök ;)


RSS 2.0