The best one


image46

GALET!

        

                                       Maya o Dailyan

BULGARIEN! SUNNY BEACH:

Ska ta veckan så detaljerat jag kommer ihåg, minnet är fan inte på topp alltså!

ONSDAG:
Vi landar, flygningen gick bra, vi åker buss till hotellet och jag går och checkar in med niklas går till Super market under hotellet och köpet upp dricka, vi går in på hotellet, slänger iväg väskorna och yeah time to party. Börjar fixa iordning oss, duschar o partar lite på samma gång. Riktigt här ligt. Vi går sedan ut och äter mat, var minns jag inte men vi går sedan till Las Palmas och ska förkröka, vi hinner precis gå innanför dörren då dom byter musik till svensk och vi bara ler och sätter oss ner. KÖP EN DRINK FÅ EN PÅ KÖPET. Oh ja tänkte vi. Vi drack o drack o drack, sedan skulle vi gå till Lazur, lyckat! Niklas försvann vid kl tolv ja stanna till Sex på morgonen och dansa, sjukt kul och härligt folk.

TORSDAG:
Jag vaknar upp kl tio, sovit i tre timmar och är fortfarande full, hinner knappt vakna innan jag har en ny smirnoff ice i handen, dags o  börja dricak igen. Vi går upp, har precis missat frukosten så vi bestämmer oss för att käka någon annan stans. Mitt emot hotellet har vi en tattuerare , vi går dit, tittar lite och sedan bokar tid för att tattuera oss. Jätte kul tänkte vi. Går ut och shoppar lite, kollar i affärer.  PISS väder, men de funkar. Går och spelart bowling, kan inte kasta rakt någon utav oss, men niklas va lite bättre, "skyller på alkoholen" vi vinglar tillbaka till hotellet, somnar och vaknar en halv timme efter vi skulle vart hos tattueran. Vi springer förbi supermarket på vägen till tattueran o köer lite mums, kommer dit och han kan tattuera oss då med som tur är. Så jag sätter mig i tattuerings stolen, med drickan i handen och han börjar tattuera, sjukt tänker jag men för honom var det en vane sak. jaja. Niklas tattuerar sig också, yeah så snyggtde blev. hehe. Tattueran följde med ut o kröka några dagar senare. .. skum kille..
På kvällen så börja vi små tjaffsa lite och sluta med att vi gick ut på olika håll, Ja gick till Lazur denna natten också, och kom hem sex på morgonen igen! träffa massa svenskar den här kvällen.

FREDAG:
Hm minns inte riktigt om ja sov på hotellet den hör natten lr om de va natten efter, hur som helst så åkte jag till några kompisar jag träffat, tyskar och kröka med dom hela dagen, sov rätt mkt också. Helt slut hehe. Hm, natten befann jag mig på lazur, again!


Från och med här minns jag inte vad jag gjort vilka dagar men kan berätta dom roligaste sakerna. En av dagarna så köpte vi poppers, jag tog med mig de till discot full som man var och bjöd precis alla på dans golvet så i stort sätt så va alla påverkade av lukten o de flesta bara stod och log, haha, hade sjukt kul.

Träffa två svenskar tjejer där nere Karin och Sofia, vi hade också sjukt kul, dom hade däremot inte partat några andra dagar så ja drog med dom på lazur och dom kom dit fullast och gick hem fullast, men vem klagar?

Vakterna på lazur skulle jag vilja skjuta, riktiga snusk jävlar. Så fort du ville gå in så skuolle dom ta på dig och de va helt tiden att man fick säga till att dom inte skulle röra, visst dom lyssna men fortfarande sjukt  störda. Någon av kvällarna så följde niklas med dit igen och han skulle gå för att hämta pengar så ja följde med ut o titta så de va okej att han kom in gratis igen. När han hade gått så sa dom han kommer inte in igen om du inte kysser oss, ja fick en chock, va fan hgåller dom på med, idioter. Och dom menade verkligen allvar, dom stod o tjata o kom närmare heal tiden tills daylian kom ut o sa att dom skulle låta en va, dom rörde en aldrig så men dom tjata hela tiden, riktiga idioter. Usch usch. be careful if you going there. hehe

Jag träffade också  två st bulgarier, Maa "maja" och Dailyan, dom va syskon. 17 och 18 år gamla. Helt jävla underbara. Var med dom i stort sätt varenda kväll, dansade och hade kul. Dom var verkligen grymma på att dansa. inte dansade man med dom när ma nvar nykter iaf. fyfan. haha. Ja flöjde med dom hem en kväll, och jag kan säga halleluja för att jag bor i Sverige, hade aldirg klarat bo som dom. Man kom in i ett rum, rummet bestod av en garderob, en säng och ett nattisbord. När man satte sig i sängen så knacka de till i hela rummet, haha. När jag sedan skulle gå på toa så sa dom du måste ta på dig toffler om du ska in dit för de går inte o stänga av dusch vattnet, hahah, ja ba garva skämtar ni med mig., ne de gjorde dom inte, de va typ icm vatten över hela golvet i badrummet, helt fuktigt. Men in kom jag och ut lika fort. hahah

Ne veckan var underbar trots att de va ont om folk. jag kommer hlet klart åka tillbaka dit för att få träffa dom igen! Utan tvekan.


Bulgarien

Nu ar man i bulgarien och lever livet. gud sa underbart.
lite kaos med pengarna bara, mende loste sig.
gjort slut pa alla pengar o vi har fyra dagar kvar. haha

Har dansat till sex pa morgonen varje dag hittils.
traningsverk! JA!

Ska snart mota upp 2 tjejer o fortsatta festa
ata lite middag o sa, hoppas ni har de bra

Olala

image36

Only you

Sitter och tänker och tänker och är så förvirrad.
Vet inte längre om det är jag som knasar
till hjärnan min eller om det är du som gör det.

Fan jag vill så gärna men allt känns bara som
en lek. Mina tankar går åt olika håll och jag
blir bara helt lost. Vill bara ha en förklaring
till allt och börja förstå mig själv.

Har så mycket inombords som ja vill
skrika ut men som ja inte vill att någon
ska veta. Vet inte vad som har hänt , men
allt jag har inom mig stannar där, ja
pratar inte längre öppet för någon om
hur jag känner och vad jag vill. Vet inte
ens längre om det är någon som bryr sig.
Vet att vissa finns vid min sida och det
är jag glad över!

Börjar tröttna på dig orotrligt mycket,
tror att jag ska göra allt för dig och
du fuckar upp min hjärna.


Lille syster

image34

confused

image33

Felicia

Cmn kommentera lite nu!

image31

Street art

image30

rain dropz

image29

hello there

image24

image25

image27

You are so true

image23

Always on my mind

image21

Tagen av Emmaelassali.blogg.se

I´ll still kill

image20

Felicia

image19
Foto:jag

Felicia

image18
Foto: Jag

Jag

image17
Fotad av Emma.

Felicia

image16
Inspirerad av Andreas Stridsberg.

Felicia

image15
Inspirerad av Andreas Stridsberg.

Numero ono

image14

welcome to jamrock

image13

RSS 2.0