Svininfluensan

Hur många av er har haft svininfluensan? Hur många av er har vaccinerat er?

Det här skriver Dr Russell Blaylock, professor i neurokirurgi och biologi och ansedd som en av USA:s främsta inom sitt område, i en artikel publicerad den 7 juli i år kallad “Är vaccinet farligare än svininfluensan?"

Dr Blaylock varnar inte bara för kvicksilvret i det nya vaccinet, vilket han menar kan leda till både autism och schizofreni för barnet om gravida får det. I en nyligen gjord intervju i Dr Bill Deagles utmärkta radioprogram The Nutrimedical Report ger han även en utförlig beskrivning av farorna med Skvalen, en adjuvant, det vill säga tilläggsbehandling i vaccin för att få snabbare effekt.

Skvalen är ett kolväte och antioxidant som finns i människans hjärna och nervsystem där den fyller viktiga funktioner. Om man däremot injicerar det så går immunförsvaret till attack. Problemet är att det angriper inte bara det Skvalen som injicerats, utan även allt det naturliga Skvalen som är så viktigt för vår hälsa.

Taget från www.vaken.se



Alltså titta bara på den här tjejen (http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=585) som bara kan gå baklänges.. Hur många människor som blivit förlamade av
vaccinet... Vaccinet innehåller kvicksilver som är ett av världens giftigaste ämnen och de ska vi frivilligt spruta in i kroppen mot en influensa som kommer varje år???

Det roliga är också att dom hittat spår från fågelinfluensan för flera år sen tillbaka och även en annan gammal influensa plus två nya ämnen. Är det kansek så att någon tillverkar influensan? Jag menar varför skulle man annars beställa vaccinet innan svin influensan ens brytit ut??

Hmm, vaccinera er ej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0